Ефірне масло кокосове.
Ефірне кокосове масло (cochin coconut oil) видобувається з сушеної копри і очищається.Воно має кокосовим ароматом, але чистіше і світліше, ніж сире кокосове масло.Використовується в основному у виробництві мила, шампунів і інших косметичних продуктів.
Ефірне кокосова олія буває органічно сертифікованим і не сертифікованим.
Специфікації продукту:
Вологість і домішки - не більше 0.2%
Вільні жирні кислоти: Олеїнова - не більше 0.1%
лауринової - не більше 0.07%
Колір (за шкалою 5-1/4 " Lovibond) - 1 Red, 10 Yellow
Показник омилення = 250-265
Зміст перикиси водню = 1.50 max.meq / kg
Вміст йоду = 7.5-10.5
Віддушка = кокосовий аромат
Доступна упаковка гнучкі ємності в 20,000 кг, сталеві бочки по 190 кг, 20 кг пакети в коробках, 1000-літрові ємності.
Ефірне кокосова олія буває органічно сертифікованим і звичайним.